top of page
Foto van Biergarten Breda 2023

INFO

Biergarten 2024

Update: Wegens ouderwets Nederlands zomerweer dit weekend is het evenement in de prachtige indoor skatehal van Pier15. Als het opklaart zijn er ook altijd meer dan genoeg buiten zitplekken! 

 

Bierliefhebbers opgelet: Biergarten Bierfestival Breda komt eraan! Van 12 tot en met 14 juli wordt Pier15 in een paradijs voor bierliefhebbers getransformeerd. We bieden een heerlijke mix (speciaal) bieren, tasty streetfood en de nodige entertainment.

Wat kun je verwachten?

Bier... Heel veel bier!  Ontdek een uitgebreid assortiment aan speciaalbieren van verschillende brouwers. Neem bijvoorbeeld Breda's trots Frontaal, Malarkey of Eeuwige Jeugd. 

Wijn... You serious? Yes we are! Ook voor de wijn liefhebbers zijn we de place to be 12/13/14 juli. We hebben namelijk niemand minder dan Dames Pellens over de vloer met een geweldige bak wijnkennis en nog fantastischer wijnassortiment.  

Tasty streetfood.... Okay zorgen of je 12 t/m 14 juli dorst zult hebben is dus niet nodig. Maar what about the food? We got you. Met o.a. heerlijke burgers, loaded fries & pizza kun je het hele weekend je buikje rond eten. 

Muziek & Silent Disco... Overdag zorgen laidback DJ-sets voor een lekker ontspannen sfeer, 's avonds kunnen de voetjes van de vloer bij de Silent Disco

Games en shows: Naast bier, wijn, food en muziek hebben we ook nog genoeg toffe games om samen met vrienden te spelen. Wat dacht je van XL Jenga, Sjoelen of een potje basketbal? Tussen het spelen door kun je neerploffen voor een skate show van een professionele skaters. 

Zon... Na zo'n natte lente is een goede zomer wel het minste waar we op mogen hopen. Maar wat heb je aan een mooie zomerdag in de schaduw? Juist! Niet zoveel. Daarom zijn we blij dat we bij Pier15 de langste zon van Breda hebben en hun fantastische terrein elke zomerdag sowieso nog een beetje mooier maakt. Mocht er nou onverhoopt toch een buitje overtrekken hebben we ook overdekte zitplaatsen.

Praktische Informatie

Locatie: Pier15, Breda (outdoor of indoor)

Toegang: Gratis entree

Datum & tijden:

Vrijdag 12 juli 2024: 16:00 - 23:00

Zaterdag 13 juli 2024: 13:00 - 01:00

Zondag 14 juli 2024: 13:00 - 23:00

bottom of page